Minusta

Olen kolmekymppinen Personal Trainer ja ravintovalmentaja, sekä intohimoinen liikkuja. Elämääni on mahtunut monenlaisia liikuntaharrastuksia aina yleisurheilusta nyrkkeilyyn, mutta pääasiallinen harrastukseni on jo kolmentoista vuoden ajan ollut kuntosaliharjoittelu, joka onkin erittäin lähellä sydäntäni. Tällä hetkellä väliin mahtuu myös vähän joogaa ja CrossFitiä.

Vapaa-ajallani minut voi kuntosalin lisäksi löytää ulkoliikuntapaikoilta ja lenkkipoluilta koirani kanssa. Ulkoilu on minulle jokapäiväinen nautinto, josta saan paljon virtaa arkeeni.

Muutama vuosi sitten päätin tehdä harrastuksestani toisen ammatin ja auttaa ihmisiä voimaan paremmin liikunnan avulla. Pyrin jatkuvasti lisäämään osaamistani mm. lukemalla alan kirjallisuutta ja osallistumalla erilaisiin koulutuksiin ja seminaareihin.

Olipa sinun tavoitteesi sitten painonpudotus, kehonmuokkaus tai vaikkapa yleisen jaksamisen parantaminen, valmennan sinua kohti parempia valintoja sekä liikunnan että ravitsemuksen suhteen. Intohimoni on auttaa sinua ylittämään itsesi!

Liikunta-alan koulutus:

Trainer4you Personal trainer (APT ja EuropeActive auktorisoitu)
Trainer4you Ravintovalmentaja
Trainer4you Kuntosalivalmentaja
Trainer4you Hyvinvointivalmentaja
Firstbeat-hyvinvointianalyysien palveluntarjoaja
Trainer4you Voimavalmentaja
Liikuntalääketieteen perusopinnot, Itä-Suomen yliopisto 02/2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *