Personal Training

Tarjoan Personal Training palveluita Uudellamaalla.

Tällä hetkellä treenautan asiakkaitani Fit Porttipuistossa Vantaalla. Ei ole väliä oletko jonkun kuntosaliketjun jäsen; yhteistreenit onnistuvat yhteistyösalillani ja omat treenisi suoritat omalla kuntosalillasi. Voimme myös selvittää mikäli Sinun kuntosalisi toivottaa oman PT:si tervetulleeksi.

Kotitreenit ohjaan vaikkapa sinun omassa olohuoneessasi 🙂

Treenifilosofiani
Valmennukseni perustuu vahvasti harjoittelun jaksottamiseen. Keho tottuu samanlaisena pysyviin ärsykkeisiin (samanlaiseen treeniin) melko nopeasti ja sen vuoksi harjoittelua on tarpeellista jaksottaa – näin varmistetaan harjoittelun nousujohteisuus, joka on yksi harjoittelun kulmakivistä! Valmennuksen alussa kartoitan kuntotasosi ja harjoitushistoriasi, joiden perusteella valitaan sinulle sopiva ns. lähtöporras/lähtöblokki. Alkukartoituksen avulla myös kehityksen seuraaminen on helppoa ja konkreettisten tulosten näkeminen usein lisää ja ylläpitää treenimotivaatiota!
Miten valmistautua PT- treenitapaamiseen?
Mikäli treenaaminen on sinulle uutta, saatat miettiä miten treeniin tulee valmistautua – aina vaatetuksesta lähtien. Tässä lyhyt tsekkilista:
1. Vaatetus: Urheillessa vaatetuksen tulee olla mukava ja mieluiten nopeasti kuivuvaa materiaalia eli keinokuitua (puuvillaiset vaatteet eivät välttämättä tunnu kovin mukavilta iholla hikisen märkinä). Liian kireät tai liian suuret vaatteet saattavat jopa häiritä treenaamista. Lisäksi naisilla tukevat urheilurintaliivit ovat todella tärkeät!
2. Kengät: Kenkien valinta riippuu oikeastaan siitä, millaista harjoittelua on tarkoitus tehdä. Salitreeniin sopii parhaiten tukevat sisäkengät, joissa ei ole pohjissa korkeaa ilmataskua tai vaimennusta. Ulkotreeneissä peruslenkkarit on yleensä hyvä valinta.
3. Juomapullo: Mahdollisesti treenijuomaa (esim. urheilujuoma tai BCAA). Vesi yleensä riittää.
4. Lukko pukukaappia varten: Suurimmalle osalle saleista tarvitsee oman lukon.
5. Palautumisateria/palautusjuoma: Mikäli seuraavaan ateriaan on yli puolitoista tuntia aikaa kannattaa pakata salille mukaan palautusjuoma tai pientä syötävää.
Lisäksi: Älä koskaan tule treeneihin nälkäisenä tai janoisena, jotta jaksat viedä treenin täysillä loppuun saakka. Ole aina ajoissa paikalla, jotta ehdit esim. vaihtaa vaatteet ennen treenin alkua. Ja eikun treenaamaan!!
https://www.trainer4you.fi/koulutukset/personal-trainer-koulutus